t-r-ö-t-t

Vad har jag gjort egentligen för att förtjäna att vara såhär trött!? Klockan är bara halv 10, och jag kan knappt hålla ögona öppna. Aldrig hänt förut. Ska ta mig en dusch, och se om jag piggnar till. Annars lämnar jag den här dagen bakom mig och går o lägger mig, för att orka med morgondagen.
Har fått pluggat en hel del ikväll i alla fall, så jag är ganska stolt över mig själv måste jag få lov att säga.  Är även glad för att min moder köpte lite smycken till mig idag. Tror det har att göra med att hon hade dåligt samvete. Vi hade en ganska härlig diskussion förut, min mor och jag. Eller ah, det är inget konstigt. Det har vi varje dag nuflörtiden, men ändå. Hur som helst. Lite örhängen, ett halsband, en ring och en tunika fick jag av henne, mycket trevligt. Inget värt att fota dock, haha. Ännu en svart grej in i min gardeob. Kom fram till idag att jag inte har överdrivet mycket färgglada kläder .. haha! Min garderob är full av svart, svart och lite mer svart. Kul va? ;D
Hoppas ni är piggare än jag, och gör något vettigt ikväll..  ;)
Annars är det bara att ta nya tag imorgon - det ska jag göra iallafall! :)

PUSS OCH KRAM

fredag

Äntligen lider denna veckan mot sitt slut, och det är fredag - igen. Tycker veckorna går så fort så man knappt hänger med. Inte långt kvar till studenten .. ska dock bli jävligt gött att slippa allt som har med skola att göra, åtminstone för ett tag. Och på gymnasienivå.

Just nu är jag bara hemma på rast, hade håltimma från 12 (hoho) - 3, och då är det inte allt för ball att sitta kvar i skolan måste jag ju säga. Sen ska jag in till staden med min mor och shoppa lite, efter det blir det till att plugga en del idag, har inte så mycket tid att göra det på resterande dagar i helgen nämligen. Inte jätteupphetsande direkt att sitta hemma och plugga på en fredag, men vad gör man liksom.
Hoppas ni får en bra dag.



Jag &  Min snygga brooo' ! ;D


Puss&Kram

duktig tjej .. ?

Jag vet, jag suger på att skriva blogg. Åtminstone har jag sugit den senaste tiden. Och detta har att göra med att jag inte anser att jag haft något vidare intressant att skriva om, tyvärr. Men då Vanessa är en riktig jävel på att tjata på mig att skriva ett inlägg, så får jag väll skriva ett fucking inlägg då ENDAST för dig, Älskling ! haha

Idag hade jag planerat att bland annat att försöka hinna städa hos min grandpa' som inte är speciellt duktig på att göra detta själv (...) men, allt eftersom tiden gått så har det helt enkelt inte blivit av, och nu är klockan redan halv sju, och jag ska på bodycombat på sportlife om en timma, så nixpix :), får bli imorgon istället. Det var så gött väder idag, så det var skönare att vara i stan och glida runt istället. Tittade lite på 20år present till Jonass, men eftersom han var med så var det ju inte jättelämpligt att köpa det idag kanske, haha. Blir inte lika roligt då så att säga.
Snart  ska även Jennie titta förbi. Efter lite tjat så bestämde hon sig för att följa med o träna combat. Haha. Bodycombat, för er som inte vet detta, är en blandning mellan kampsport och, eh .. kampsport? Det är sparkar och slag i luften, kortfattat. Japp, det låter sjukt boring, det är jag medveten om, men det är faktiskt grymt kul, och bra träning. Så om möjligheten finns kan jag starkt rekommendera att testa. Jobbigt är det också...
Tänkte även visa er en bild på mina nya naglar! Eller nya och nya, har haft de nu i ca 2-3 veckor, men eftersom mina egna är så avbitna (gross, jag vet) så fick jag gå tillbaks ganska fort o fixa dom igen, eftersom de hade släppt lite i kanterna, och mina egna naglar växer under. Men nu är dom fina igen. Jag älskar dom! Händerna blir verkligen helt annorlunda. Lite jobbigt var det i början innan man vande sig dock, haha. Höll på att peta ut ögonen när jag skulle ta ut linserna, slog i dom så jag gick runt med sjuk smärta i flera dagar, och ja, you name it. Men det är absolut värt det - ska man vara fin får man lida pin.




                                                 
                                                   

PEACE OUT

/ Sandra

ja, jag lever

.... kanske man inte kan tro - men det gör jag, tro't eller ej.
Jag har dock inte riktigt orkat sätta mig ner o blogga förrens nu. Men nu tar jag mig tiden. Finlandsresan var rolig faktiskt, kan inte påstå att Helsingfors var något att hänga i granen direkt, och jag hade nog inte direkt velat åka tillbaka. När man såg på människorna.. asså, no offence (!), men det känns som att klädstilen gick ut på typ "fulast vinner!", såg nog inte en enda människa som klädde sig normalt, utan att överdriva. Eller normalt, men ni förstår säkert vad jag menar.

Vad gjorde vi där egentligen? kanske ni undrar. Och då kan jag svara som såhär; först åkte vi Silja Line dit, vilket var roligt som fan, inte lika kul var det dock när man skulle försöka sova på natten där med "lite" alkohol i kroppen, och man inte var säker på om det var ens hjärna eller båten som gungade. Vi kom till färjan runt 4, fick buffé runt 5tiden - äta och dricka så mycket man orkade. Där efter fick vi göra vad vi ville, fram tills att vi skulle gå av färjan dagen efter kl halv 10 ungefär, och hamna i Helsinki. Där gjorde vi det värsta jag varit med om - åkte runt guidad tur, runt hela staden med buss. Inte det man längtade efter när man mådde som man mådde, men det var väll roligt .. höhö =). Sen fick vi slutligen hamna på vårat hotell, Presidentti något hette det, och det var ett 4stjärnigt hotell mitt i cenrum, vilket var roligt. Där spenderade jag tiden med Mia och Lisa. Där blev det rätt lugnt. Shoppingtur runt om i Helsingfors, för att sedan basta, bada, ta ansiktsmask etc på hotellet. Gött vart det. Sen var vi på Sveaborg på studiebesök eller vad man ska säga. Tråkigt tyckte vissa, intressant tyckte jag. Sen åkte vi hem igen, och ditresan upprepades. Haha. Där har ni hela min resa i stort sett.
Efter detta har jag även varit på Hotellet i helgen, the nightclub of alingsås så att säga, hoho. Mikket kewl. End of story. Nu ska jag fortsätta plugga teori igen, har "omprovet" imorgon, klarar jag det, så har jag körkortet i handen. ÅÅÅÅH jag måste klara det denna gången. Orkar inte göra det igen, suck..
PUSS&KRAM


Jag & Hanna i Stockholm påväg till färjan


Mumintrollet, Jag & Mia innan vi går in på färjan


Mia & Lisa on da boat


Moi


osminkad, trött & schleten tjej (jag)


den självklara spegelbilden


hos mig innan hotellet


även detta hos mig innan hotellet, jennie & jag


... somsagt

jag-är-trött

uppe med tuppen, finns det annat att säga om att vara uppe kl 07:00 på morgonen? Haha. Egentligen ska jag inte ta tåget till Stockholm förrens kl 10:17, men eftersom jag inte blev kvar med arbetet igår, inte riktigt åtminstone (!), så ska jag skriva färdigt nu, för vet ändå på ett ungefär vad jag ska skriva. Sen kan jag lämna det åt sidan - skönt! -.-
Fick in en jäkla massa musik igår så nu är min ipod fullproppad med massa bra musik, så nu lär jag klara tågresan på några timmar, för båten är ju inga problem, då lär man vara sysselsatt så att säga.
Nu är det dags att göra sig iordning. Fick precis klart uppgiften - who's your daddy !?!?!??!?!? säger jag bara.

Hörs igen på torsdag, då jag landar i alingsås igen så att säga =)
Ta hand om er.
Puss
(har inte orkat ta några bilder, men det blir det ändring på under veckan, då jäklar ska ni få se på bilder)

finland

Nu är det söndag, och imorgon ska jag, tillsammans med min Turism-klass åka från Alingsås - Stockholm, och därifrån ta färjan för att slutligen hamna i Finland och Helsingfors på tisdag morgon. Vi ska på studieresa. Kommer inte riktigt ihåg allt vi ska göra, men de flesta ser nog fram emot själva resan först och främst, och då menar jag givetvis färjan, och inte helveteståget till Stockholm (!). Ska tydligen vara rätt bra med party på den där färjan har jag hört, haha. Så det kan nog bli roligt, förhoppningsvis ;D - pessimisten har talat.
Men nu ska jag ta en promenad med vovven, och sen ska jag plugga och packa har jag tänkt. Det där med pluggandet brukar aldrg sluta speciellt bra dock. Men nu måste jag få färdigt en grej, annars är jag körd, så det är väll bara att köra.


Nästa anhalt ; FINLAND

RSS 2.0