melodifestivalen - vilken dynga

Sitter efter en lång dag i soffan tillsammans med mamma och ser på Melodifestivalen. Asså seriöst, jag förstår inte hur det kan finnas så många människor som följer den här skiten år ut och år in. Det är ju inte direkt så att det är några låtar som är speciellt bra. Visst, jag har hört ett par låtar under kvällens program som varit helt okej, enligt min smak, men majoriteten av alla låtar är totalt värdelösa! Jag förstår inte hur det kan fortsätta varje år, och fortfarande dra så mycket publiksiffror - inte kul, inte kuuuul!
Jag tycker "Agnes", med låten Love Love Love, "Next 3 - Esta Noche" (!?), Och Malena Ernman - Le voix" var helt okej, men nej, detta är inget för mig, ändå sitter jag här och ser på det, haha. Lite komiskt måste jag medge.
Ibland får man faktiskt ägna lite tid åt sin gamla moder, och vi har tyvärr splittrade tankar om hurvida "Melodifestivalen" är sevärt eller ej ... Så jag ger helt enkelt upp kampen och låter henne vinna, snäll som jag är.

För övrigt är Sälenresan bokad nu, v15 blir det. Fan vad gött.

Nej, nu blir det åter till tv-tittandet.. haha!
PUSS!

medelåldernas kväll

Idag är det ingen vanlig dag minsann, utan det kommer troligtvis vara smockfullt med kvinnor och män 40+ i stan, det ska nämligen vara någon grej på Hotellet (Alingsås ena(?) nattklubb) för kommunanställda, och min mamma ska såklart dit, haha.
Hon är helt i extas över denna kväll. Hon ska minsann på förfest först kl 5, och oj så bråttom det är, sen ska dom vidare till något ställe innan de slutligen ska hamna på hotellet.
Kul tycker jag att man inte bara sitter hemma, spelar Bingolotto o dricker kaffe för att man blir äldre. Bara för att jag kommer upp i åren kommer jag fortfarande göra saker som jag tyckt om när jag varit yngre. Vem har sagt att man måste bli "tråkig" bara för att man kommer upp i medelåldern? Nej, ingen bitter kärring här inte! Livet är till för att levas. Så resonerar jag. Uppenbarligen min mamma också ;D.

Nu ska jag till stan en sväng och möta min lilla moder som är mitt uppe i att hitta någon fin "topp" hon ska ha på sig ikväll. Måste dessutom byta min väska jag köpte förra veckan - som redan gått sönder. Jävla skitväska ..
Ska nog även köpa med mig sushi eller nått eftersom inte mamma lagar mat idag (jag hatar att laga mat till mig själv endast), och har jag tur så får jag även besök av min kära vän Jennie.
Ska även fixa iordning lite i mitt rum, damma, ta undan lite kläder etc, så det ser anständigt ut här igen. Ser verkligen ut som det varit ett tredje världskrig här inne, utan att överdriva för fem öre.
Måste även påpeka att det är så sjukt underbart väder ute idag! Har kunnat gå med skinnjacka utan att frysa, det är lycka för mig. Våren är med andra ord påväg, och snön har försvunnit. GÖTT.

Ha en bra dag allihopa! :)

Puss & Kram <3

Min söta mamma ;D

zZzZz

Usch vad jag mår just nu känner jag, mår illa, är trött som fan, och måste plugga - underbar känsla med andra ord!
Har precis varit ute med Milou också, det var gött med lite luft, träffade även Jonna en sväng, det var längesen som tusan, haha, så var trevligt att träffa henne en liten stund åtminstone. Är så sällan nuförtiden.
Nu ska jag ta och byta sängkläder i min säng, och lägga mig med franskaboken en stund innan jag ska ta farväl av ännu en dag. Finns nog inget härligare än att sova när man har helt nya lakan faktiskt =) hahah (bara så ni vet liksom)
Så, nu säger jag godnatt

!
Bild ifrån förra helgen, Vanessa & Jag
Puss <3



Skidor?

Lagom avundsjuk måste jag säga att jag är. Min lillebror ska åka till Colorado, Aspen imorgon och åka skior tillsammans med min morbror, och hans frus bror, och vad ska jag göra? Vara hemma i Alingsås, kul känner jag, haha.
Dock sitter jag och snackar med min gamla far på Msn (som befinner sig i Kosovo) o diskuterar eventuell Sälenresa på påsklovet v. 15, det är ju inte direkt USA, men bättre än inget. Har åkt skidor varje år nu i flera år, så känns tråkigt att inte ha åkt något än, det så härligt att vara i fjällen tycker jag!
Sitter även och tittar på Junkyard's rea, skitsnygga skidbyxor ifrån Burton som kostat 2000:- kostar runt 500 lappen nu, sjukt värt! Ska nog ta o klicka hem dom strax :), åker jag inte skidor detta året har jag ju åtminstone användning för dom nästa år ;D haha.




Visst är dom fina?


kööör vii

Nej, klarade inte teoriprovet (ja jag får skylla mig själv att jag inte la ned mer till på att plugga..), MEN jag klarade uppkörningen! :) Så 50% färdigt åtminstone. Så nu är det bara att ta nya tag, och göra nästa prov, som inte blir förrens 11 mars(!) vilket suger, men kan trösta mig med att jag har mycket tid att plugga på ... hehe
Nu ska jag ta ut min vovve på en promenad! :) Puss

kööööööööööööööööööööör viiiiiiiiiiiiiiiiii!

FYFAN VAD JAG ÄR TRÖTT! Kunde knappt sova inatt för jag var så nervös, skulle ha en körlektion kl 08:50, därefter begav sig jag och ett ex antal andra körskole elever + lärare till halkbanan i Kinnekulle.
Varför var jag så nervös? Det var så sjukt kul alltså, haha. Var bara att kööra ;) haha Så ni som inte gjort den än; ni har något att se fram emot! ;D
Nu har jag bara nästa bitar kvar, de jobbigaste (!!!!), sucksucksuck! Köpte med mig 20st "distanstest" som jag ska roa mig med nu ikväll. Ska sitta uppe hela natten om det så ska behövas. Ska tamejfan få den där lyxidentitetsbrickan nu =) haha.
Önska mig lycka till ;D

Puss


Oooops

hm, hahah! som jag sa igår så skulle vi ju plugga .. blev ju inte så mycket av det som vi planerat, då mamma och hennes kompisar ville att vi skulle gå med ut istället - men kul var det!
Jävla äcklig gubbe som stötte på min mamma, HAHA! Värsta jag varit med om. Sen frågade han hennes kompis för det första vad hon jobbar med, och när hon sedan sa att hon arbetar som Ambulanschaufför frågade han plötsligt (helt allvarlig!)
"-Då måste jag få fråga dig en sak.. Blir du upphetsad när du hör sirenerna?"
Jag och Vanessa höll ju på att dö .. kunde inte hålla mig. Värsta jag hört! Hahaha. Jaja, alla kan ju inte ha "alla hästar i stallet" så att säga .. :|

Hur som helst, det var ju lite segt att ta sig upp idag, när klockan ringde 8 för att Vanessa ska träna inför sin dansföreställning nu på morgonen, och jag tänkte ta tillfället i akt o göra lite teori såhär på mööörah! ;D USCH vad trött jag är *försöker hålla ögona öppna*

Ha en bra dag! =)
Puss&Kram <3



Jag och min älskade Vanessa ;D


Ever seen the sunlight .. ? HAHA


Vanessa


Min lilla mor och hennes vän Jane

lördag

Japp, idag var det Lördag - jävlar vad tiden ska gå fort hela tiden! Igår satt jag och Vanessa o pluggade teori fram till kl 12 på kvällen (natten?) .. jätteroligt, haha. Höll på att få damp där på slutet när jag aldrig fick till rätt svar, och ögonenlocken trillade längre och längre ned. Så det fick räcka, och vi däckade bägge två runt halv 1, 1.

Idag tog vi en sväng till min kära morfar som fyllde år, sen gick vi förbi stan o shoppade innan vi slutligen gick för att sola. Sjukt hur bra humör man blir på efter lite shopping faktiskt! Kände att jag inte gjort det på länge och att man faktiskt ska få unna sig lite ibland ;D haha. Så både jag och Vanessa kom hem med lite smågrejer! =)
Härligt att få lite värme också .. behövs när termometern ligger under 0, fyfan .. så trött på detta nu!
Sakerna ni ser nedan fick det bli :) + lite underkläder. Så det var gött med lite nytt, fräscht i garderoben! :D

Nu ska jag återgå till mitt pluggande.

PUSS!



t-shirt/tunika - Gina Tricot 299:-


Örhängen + Halsband Gina Tricot 99 :- st


Skitsnygg väska (snyggare i verkligheten) MQ 399 :-


Väska MQ (insidan) 399:-

Hej mitt vinterland

Asså heelvete vad det snöar ute idag! Helt tokigt. Såg ut som snömannen när jag varit ute förut, haha! Hade typ en vit mössa på huvudet av snö, inte assnyggt vill jag tala om =D. Jag vill att våren ska komma nu. Vintern har hållit i sig lite väl länge i år tycker jag, tycker inte ni?
Hur som helst, idag hämtade jag ut min studentmössa, yeey. Nu känns det verkligen att man börjar sakta men säkert gå mot slutet - underbart! Frågan är ju bara vad som händer sen? Ska man bli arbetslös? Haha! Äsch, det är nästa problem

Har alla såhär mycket snö runt om i Sverige? Eller är det bara vi här borta i lilla Alingsås som drabbats av detta skitvädret? haha


Snöman1

Snöman2

Snöman3







Haha, egentligen är dom rätt fula? ...


mohaha!

Adriana Lima


Asså gud, finns det någon vackrare kvinna än Adriana? Jag skulle nästan göra vad som helst för att se ut som henne, kolla läpparna bara! Ååååh, avundsjuka! Haha. Tänk om man kunde se ut sådär? Ojojoj ..









I said brr, it's cold in here ...

Fyfan, vad är det med mig och glömma stänga fönster?! Mitt rum är som antarktis för tillfället. Känns som om det vore minusgrader, utan att överdriva, brrr! Inte kul.. inte kuuul! ;D Sitter och pluggar franska, också kul, särskilt när det är så "varmt" att man kan koncentrera sig också (ni förstod ironin, förstår jag .. ?) Äsch, här ska inte klagas minsann. Har åtminstone bra musik - det är alltid något ;D ! Kan tipsa om ännu en låt när jag ändå är igång, Paramore - Misery business, asskön låt. Det roliga är att jag har fått många av mina nuvarande favoritlåtar ifrån mitt GH worldtour =) haha. Bra det där spelet må jag säga, haha.
franska var det ja, höhöö.
Puss




Spare me the details


Haha, så jävla bra låt med Offspring, enjoy.


"And well, I'm not the one who acted lik a ho', why must I be the one who has to know?
 I'm not the one who messed up big time, so spare me the details if you don't mind."



"Hej din jävla ninja!"

HAHAHAHA jag och Vanessa skickade massa sjuka mms till varandra igår, med diverse ljudklipp och videoinspelningar som vi gjorde till varandra. Mellan typ kl halv 11 och 12 på kvällen. Jag har nog aldrig skrattat så mycket tror jag.. Hade gärna visat er ett smakprov - om jag visste hur man la in vanliga filmer, som inte kommer ifrån youtube dvs ;D haha. Har inte lärt mig detta än så det skiter sig.
Nu ska jag ta mig en kopp kaffe, sen ska jag bege mig till skolan, och sen blir det hem för franskaplugg. Ska egentligen ha prov idag, men av olika anledningar så har jag inte fått gjort så mycket, så ska försöka fjäska lite så jag får göra det på fredag istället, annars kommer det ju inte gå sådär överdrivet bra då jag lärt mig typ 1/3 av det jag ska kunna, way to go känner jag -.-. Sen när det är färdigt har jag religion kvar, och sen halka, teori o uppkörning som står på schemat nästa vecka, JAG ÄR NERVÖS, fittifåglarna xD haha.
Nej, ha en bra dag allihopa, nu kan jag inte sitta här och dega mer =)
PUSS&KRAM


En av Vanessas ljusare stunder .. HAHA

My love

Ååh, träffade min kära Malin idag, har inte träffat henne på typ 2 månader, från att ha träffats varje dag (!), behöver jag säga att jag saknat henne, och att det var roligt att träffas? Trots att det bara var i ett par timmar. Tack hjärtat!
Nu sitter jag här och ska plugga franska, (MM KUL VA?!) har då prov på onsdag, som jag inte börjat plugga på än .. Jag känner mig sådär lagom stabil, och om en vecka ska jag göra mitt teoriprov, fyfan alltså, kan ingenting, haha. Ska bara få färdigt franskan sen blir det rå-pluggning av teori som gäller, har inte så mycket val tyvärr.

Senare ska jag först och främst till farmor och farfar, då Berit (som jag skrivit om i tidigare inlägg) gått bort nu. Så farfar (det är hans syster som sagt) är lite ledsen, och vill att vi ska komma dit en stund, o käka smörgåstårta (jeesus, kommer sluta som en fettmakvinna -.-), som jag för övrigt inte gillar sådär överdrivet mycket men anyway, kan ju gå dit och visa lite medlidande så att säga åtminstone.

Nu är det dags för franska (har en tendens att skjuta upp saker hela tiden, och få en jävla massa på slutet, så jävla onödigt!)

PUSS! <3


Gammal bild på mig och Malin från Rhodos i somras


Någon förfest för någon månad sen hos Filip


"Han har flyttat plats  tre gånger nu.. störd kille!"

Bara ett "normalt" sms, man (oftast) får dagligen ifrån Malin. Fick denna bilden på den här snyggingen förut när Malin var påväg hit och satt på bussen. Kan man annat än skratta...?

Godnatt

Inte fått skrivit så mycket idag (haha! ingenting iofs men ..) tyvärr, och har inget direkt roligt att skriva nu. Men tänkte visa er en sjukligt bra låt jag fastnat för, och som ständigt repeteras i min hjärna ;D.

Puss & Godnatt


lunch på delideli

Tråkigt mätt jag är just nu. jag tvingade med mig min kära vän Filip för en fika, blev dock mat istället, på DeliDeli. Den killen vet ju hur man äter iaf .. haha! Och han vägrade lämna kvar ens en liten potatisbit, så hans berg med mat gick ner, trodde aldrig han skulle kunna få i sig allt. Men skenet kan ju bedra så att säga. Sen gick vi vidare för att dricka en latte på "Diva" (ett café på Kungsgatan i alingsås). Så det var trevligt. Man kan lika gärna spendera sådana här dagar med vänner. Minst lika trevligt.
Jag fick även en Alla hjärtansdag present av mamma och pappa =) jättegulligt. Blev jätteglad, det är en hårinpacking ifrån märket "Revlon", som förbättrar färgen på håret, samt ger det glans och gör håret mjukt. Mycket bra produkt. Särskilt om man är blond egentligen som mig, och inte kan färga håret hela tiden, för det sliter ju en del. Detta är ju allt i ett så att säga - perfekt ! ;D

porr-filip på cafét, RAAUWR!! ;D



Min alla hjärtansdag present från mor o far <3


Alla <3 dag

Jahaja, då var det det redan 14 februari och Alla hjärtans dag. En av de mest överskattade dagarna på hela året, om ni frågar mig. Men ändå mysig, såklart =). Iofs känns det som att det är någon smart affärsman som kom på det, för att tjäna pengar, haha. För alla köper ju grejer som tokar till varandra dagar som dessa! I vilket fall som helst. Första gången på två år jag upplever denna dagen utan pojkvän dessutom, känns lite småknasigt sådär måste jag medge.. Men det får bli att umgås med vänner och familj. MIn far åker trots allt tillbaks till Kosovo imorgon igen, tråkigt nog. Sjukt vad tiden går fort!
Alla kära vänner, familj etc som ser detta ; I LOVE YOU ! ;D




friday 13th (!)

Än så länge lever jag! ;D haha, skämtåsido. det är ju trots allt en sådan dag - då vad som helst kan hända! (sägs det åtminsone?). En sak hände faktiskt idag som jag kan skylla på att det är fredag den 13e. HAHAHA. Så jävla klantigt.. Jag skulle korsa en väg förut när jag övningskörde med pappa, tittade åt bägge hållen ; "- CLEAR!!" då köör vi. Men ack, så fel jag hade. Det var inte lika tomt som jag uppenbarligen trott, utan det kommer en bil fort som fan, och jag är ju fullt upp i att gasa iväg, så pappa skriker "- SANDRA FÖR HELVEETTTEEEEE!!!" ooops.. tänkte jag. Så han drar hårt som tusan i handbromsen, som tur var. Haha. Hade han inte varit beredd där hade det nog blivit mer än en plåtskada så att säga..
Jaja, det har aldrig hänt något sådant innan när jag kört bil. Någon gång ska väll ett lite större misstag ske antar jag .. Hehe.

Hur som helst ;D haha. Annars har min dag varit bra, reeally nice faktiskt. Förutom den där jävla mensvärken (too much information, i know. Medlidande någon?) jag gått runt med i typ 2 veckor nu, haha. Sjukt. Det gör verkligen så ont så jag mår illa. Den är inte nice.
Vad händer idag? Någon som vågar lämna huset en dag som denna? ;) haha

Jag idag .. hahah!



Puss & Kram!

suck

Asså Historia B-uppgiften tar fan kål på mig! HERREGUD, källkritik är då tamejfan inte min starka sida. Jag blir tokig! Tråkigaste och svåraste jag gjort. Och något som inte gör saken bättre är att jag inte bryr mig ett skit om någon snubbe som hette "Erik Palmstierna" eller någon "Georg Adlersparre" som skulle göra uppror mot kung Gustav IV Adolf.
SUCK säger jag bara med stora bokstäver. Tidigare uppgifter var ju åtminstone relativt intressanta, men detta är inte roligt någonstans. Tänkte bara att ni skulle få veta hur roligt jag har det.

såhär ser jag ut för tillfället.

Mad world

Jag har alltid ifrågasatt hurvida det finns en Gud eller inte, eller någon "högre makt" över huvudtaget, och om det nu finns det, så är han / hon / den / det sjukt orättvis. Att jag tar upp detta ämne nu har sina grunder i att min farfars syster (nej, vi är inte speciellt nära släkt visserligen, men ändå) ligger döende i cancer.

Det värsta med denna historian är inte det faktum att hon faktiskt drabbats av cancer, nej, det är att hennes man precis dog, av en väldigt långsam och smärtsam sjukdom, som han levde med i närmare bestämt hela deras relation, vilket betyder att hon tog hand om honom under en väldans massa år.
Sjukhusbesök och allt möjligt som tillhör detta. Hon har med andra ord vigt sitt liv åt att ta hand om en annan människa, knappt så hon fått leva själv. Och när han väl dog, för några månader sen så var det jättehemskt - visst, men man tänkte att nu ska den stackars människan äntligen få ta hand om sig själv, och börja leva på riktigt - men istället drabbas hon av obotlig cancer.
Är detta rättvist tycker ni?
Bara en liten tanke...



Åter till pluggandet,
puss på er.

Björn Gustafsson (WoW-Jocke 1337 <33)

Asså, jag vet att jag har länkat till denna i ett tidigare inlägg, men för er som inte orkade gå in på länken (nu när jag faktiskt lärt mig hur man lägger till filmer ;D) så kolla på denna. Jag vet inte hur många gånger jag sett den nu, men en jäkla massa troligtvis eftersom jag börjat lära mig replikerna uantill - absolut sevärd! Haha
Och just for the record, så saknar jag my little nooose.

"- Vad är det som är så kul med World of Warcraft då?"
"- Amen, allt är precis som i verkliga livet! Man kan göra precis.. precis samma saker! Du kan se på spelet här nu till exempel; Här kan man va, här kan man va här kan vara!, SLUTA UPP MED DET DÄR LARSOLOOOV! HÄÄLVÄÄTÄÄÄ!!"





Vanessa för övrigt, såhär ser Tauren ut ! HAHAHA


Köör vi!


Då har man kört en jäkla massa bil idag igen, blir intensivkörning på hög nivå nu när far är hemma kan man väll säga. Som ni förstår så undviker jag helst att köra med mamma så mycket som det bara går (se tidigare inlägg så förstår ni vad jag menar), så när pappa är hemma är det bara o köra på som tusan, särskilt när han åker tillbaks till Kosovo nu på lördag, och min uppkörning är om knappt två veckor (!!!), så gäller det att passa på. Igår var jag som jag nämnde först på Allum, och när jag kom hem så blev det en spontanresa till Göteborg med Filip och Jonas, där vi spenderade kvällen på Bryggeriet, haha. Och där satt vi med endast medelålders kvinnor och män 45+, men det var trevligt ändå. Kanske inte jättemånga som går ut en tisdagskväll .. ;) I vilket fall som helst, sen blev jag väckt imorse för att - somsagt - köra bil, och denna dagen styrde vi kosan mot Borås, och en jäkla massa motorcykel/cross affärer, för att min 16åriga lillebror ska ta lätt motorcykelkörkort, och dom är på gång att köpa en, så det var bara att följa med, inte riktigt "my cup of tea" så att säga, men det var trevligt ändå =). Och idag ska jag spendera dagen med diverse studier, inte jätteroligt, men nödvändigt =)!

Puss & Kram


Bild från gårdagen, Jonas & Filip


Inte jätteattraktiv bild på mig, men ändå =)

Allum med the whole family

Haha, ja så roligt har jag haft idag (köpcenter i Partille för er som inte vet detta ;D), och vet ni vad jag kom hem med .. ? ETT HÅRSPRAY! Ett skitbra sådant visserligen (Matrix Voroom - rekommenderas starkt), men kul, jag har åkt hela vägen till Allum - för ett hårspray .. haha! =) Jaja, får se det positivt. Jag fick övningskört, och jag fick umgås med familjen lite, det är väll trevligt det också ibland. Trots att det kan bli för mycket av det goda ibland och sitta i samma bil (om man kör dvs) som mamma, herregud asså, kan ge er ett exempel ;
" Sandra! Du ser väll tanten där borta? Hon vid övergångsstället ca 1km bort?! Du kör väll inte på henne nu, va? Sandra.? SANDRA!!!" Man ba men "NEJ FÖR HELVETE JAG ÄR VÄLL INTE BLIND!?" Shit! haha.
Var tvungen att avreagera mig lite bara.. haha! Vad ska ni hitta på en måndagsafton som denna? =) Något roligt på schemat? Jag har faktiskt ingen aning vad som händer i min lilla stad dagen till ära, men hoppas på att inte sitta sysslolös hela kvällen, då vet jag inte vad jag tar mig till, fyfan.

Puss & Kram på er


André lyckas alltid fastna så bra på bild!

 
Attraktiv bild på mor och far .. hahah


(Måste även avsluta inlägget med en lite komisk bild som togs imorse på min far och min pudel. Pappa satt på knä med huvudet in i duschkabinen för att tvätta håret, och Milou tycker synd om pappa verkar det som, så han sticker även in sitt huvud i duschen och ska slicka pappa i ansiktet som plåster på såren, haha! Så allt man ser är två rövar som sticker fram... )




"- Stackars husse.. Kanske ska pussa honom lite, så kanske han blir glad!"

Öka antalet besökare på din blogg/hemsida?

Hanna tipsade om detta på sin blogg, och jag hänger självklart på =). Det går kort och gått ut på att du går in här och gör som det står. Du ska (jag tar det kortfattat då det står exakt hur du gör när du går in på länken) och gått klicka dig in på diverse hemsidor, för att sedan skriva in ett ex antal koder efter att du besökt hemsidorna. Efter detta kan du bli medlem. Och sen kommer folk göra likadant som dig, och du kommer bli länkad under de sidorna man är "tvungen" att besöka för att bli medlem. Hmm.. jag vet, jag är ingen hödjare på att förklara sånt här känner jag =)! Gå in istället så förstår ni vad jag menar, haha.
Nu är det dags att sova, huvudvärk som in i bänken och trötthet är ingen härlig kombination.

Puss på er

Kvällspromenad med vovven

Då har man tagit sista rundan med den lilla pudeln, eller Milou som han heter (han har faktiskt ett namn, haha!) Och vilket mysigt väder det var ute! :) jag älskar när det är snö och kallt, inte sånt där äckligt slask och skit, då kan det vara. Men detta vädret är riktigt mysigt, när man kan dra på sig varma jackan och ett par varma skor! Kanske är ensam i hela världen om att gilla vintern, vad vet jag. Men jag gillar faktiskt detta vädret. Visst, klart jag älskar sommaren, men inget fel på vintern. Enda tråkiga är att det inte blir någon skidåkning detta året, gjort det varje år annars, ibland har det till och med blivit både två och tre gånger under en vinter - lovelovelove! Men inte detta året somsagt. Däremot ska min lillebror få åka till Aspen, Colorado i USA v. 9 med våran morbror och åka, behöver jag säga att jag är sådär lagom avundsjuk .. ? För tro mig, det är jag. Kan ju trösta mig med att vår kära morbror bor i lägenhet i New York, Manhattan numera med sin amerikanska fru, Rose, så jag har blivit lovad att komma och hälsa på när jag har tid etc. Just nu hinner jag verkligen inte känner jag, med allt skolarbete jag har o göra, och körkort.. Asså jag blir deprimerad bara jag tänker på det! Projektarbete, tenta av Geografi A (när fan ska jag hinna det?!?!?!), göra klart Historia B (hm, snart färdig iofs - gött!), och allt vad det är.. Någon mer än jag som känner stress inför studenten?!

Puss <3



Jag och Milou ute i snön =)


Tokstolle till pudel som älskar att bita på kopplet ..

Samla poäng?

Jag vet - alla tjatar om alla dessa gratissidor, jag har aldrig orkat testa, men nu tänker jag, why not ? Kan man få gratis grejer genom att länka lite grann, så är det klart man kan testa. Man förlorar ju ingenting på det egentligen. Bli medlem här och samla poäng du också!

Sandra & Vanessa

Jag har kollat igenom lite gamla bilder, och hittade en jäkla massa roliga bilder på mig och Vanessa som jag måste dela med mig av, asså, shit.. Har nog inte skrattat såhär mycket på ett bra tag. Vanessa är min äldsta kompis, och som jag även har väldigt bra kontakt med än idag, varit "bästisar" sen vi ploppade ur våra mammors magar ;D, dock ploppade hon ut lite tidigare än mig. Hon kom till världen 8 januari, 1990, och jag kom till världen 29e juni, 1990 :).
Vi brukade samla på Mc Donalds leksaker, och bygga hus till dom. Våra leksaker, som vi behandlade som våra små bebisar fick även sova över hos varandra ibland. Vi hade små hundar som hette Nadja och Benzo, vanesas hund var killen - Benzo, och min var den andra. De brukade skriva brev till varandra, och hälsa på varandra lite titt som tätt. Vi var inte som andra små flickor som lekte med dockor, Barbies etc, nepp, Mc Donalds djur för hela slanten! :D
Haha, älskade min lilla Näsa då, och gör det idag.
ENJOY THE PICTURES!


Mitt barnkalas, vi ville alltid sitta själva, haha!


Vi gillade att bygga kojor, här är vi på stranden, haha


jag gillar att göra miner, o vanessa gillar att äta korv HAHA
                     

                    
Jag har alltid haft sinne för mode!


Bästa vänner då, nu, föralltid! <3 haha! still going strong



9 februari


Hej allihopa! =)

Nu när jag fått min skönhetssömn ska jag strax ta ut min hund på en långpromenad i skogen, för att sedan sätta mig med teorin igen, jag ska fan klara den. Kan nog vara det värsta som kan hända om jag kuggar på det, och blir tvungen o göra om den igen! USCH, hemska tanke.. Nej, somsagt - jag ska klara det, det är lugnt ;D haha.
Har ni sovit gott? Det gjorde jag - när jag väl somnat ... Min lillebror som har rummet bredvid mig hade en kompis hos sig fram tills jag vet inte hur sent (tidigt?), och eftersom väggarna uppenbarligen är väldigt tunna, så hör man precis allt de säger. Och som pricken över i:t så ska han naturligtvis spela skiithög musik, underbart liksom. Visst, han är jättesöt min bror många gånger, men ibland kan han gå en på nerverna Frågan är om det är några syskon som inte har sina små gräl ibland ...? :) haha.

Tänkte även tipsa om den här låten! Nu när jag väl lärt mig det här med hur man lägger in youtubeklipp! :) wohooo! haha.
PUSS! <3



Sova .. !

Här har man suttit med det där spelet, gud asså, min hjärna kolapsar snart. Fast, jag måste ju säga att det är något roligare att göra det där än att sitta och läsa i boken =).
Så ni som håller på med körkort och grejer, precis som jag ; köp/låna detta spelet om det finns möjlighet, man lär sig faktiskt jättemycket. Tror att det är för dyslektiker (har för mig att Oscar som jag fick låna det utav sa det åtminstone) men det är jättebra, för då är det en röst som pratar hela tiden, så allt man behöver göra är att lyssna. Sen när de har gått igenom ett kapitel, eller vad man ska kalla det, så får man göra uppgifter på det, och se hur mycket man memoriserade utav det han sa - ingen skit med andra ord! Haha. Rekommenderas starkt. Det heter för övrigt "Bonniers Trafikskola 2007" för er som är intresserade, men eftersom det finns senare versioner så är det kanske lämpligt att köpa den för detta året istället, vet inte om det skiljer någonting, men man vet aldrig... Hehe

Nu är det nog dags att tänka på refrängen faktiskt, trots att det är lov och klockan inte är allt för mycket. Är faktiskt trött, haha.

Sov så gott :)
Haha, jag och "mitt" spel (?)



söndag & teoriplugg

Jahaja, det är sjukt vad helgerna går fort egentligen. Nu är det ju visserligen lov, men ändå tycker jag så sjukt illa om söndagar - det är som om allt står still! Inte en jävel är ute (i alingsås åtminstone där jag bor) och det är som att denna dagen är gjord för att plugga, kanske därför det är så deprimerande varje gång denna dagen kommer. Men med tanke på att jag ska göra mitt teoriprov om en sisådär 2 veckor så är det nog dags att börja plugga lite. Min kära vän Oscar lånade även ut något program till mig till datorn som tydligen ska vara bra! Det kanske gör det hela lite roligare åtminstone.. Sitta och läsa i den där jävla boken är ju inte det roligaste jag vet faktiskt.

Idag har även my dear Näsa (Vanessa) lämnat mig, efter att ha varit här hela helgen. Så det är allt lite tomt i mitt rum just nu. Nog för att det är skönt att vara ensam ibland, men jag föredrar nog sällskap, haha.
Nej, nu ska jag sätta mig med teorin!

Puss & Kram <3

Såhär ser jag ut just nu för övrigt =)

Lördagskväll med Vanessa och Melodifestivalen

Hade tänkt lägga in en film, men jag är inte så haj på det här än, så tyvärr blir det inget! haha. Så om det är någon som vill tala om för mig hur man gör, så vore det käckt alltså, inte lätt att kunna allt ifrån början ;D.

 Dagen har spenderats hemma hos Ami faktiskt, hon var helt besatt av att få hjälp med att laga mat till sina föräldrar som skunne komma och äta hemma hos henne kl 18:00, så hon trodde inte hon skulle hinna, så jag och Vanessa ställer sjäälvklart upp - snälla som vi är, haha. Sen har vi inte gjort så mycket. Nu ska vi gå ut med min lilla hund, sen blir det att bänka sig framför tv:n, och kanske laga någon mat till oss själva också, eftersom vi inte har ätit något än. Haha.
Något annat lite roligt är att min lillebror ska ha lan här ikväll, så han och hans kompis Joachim ska sitta och geeka (som jag och Vanessa visserligen gjorde imorses, haha!) och spela WoW hela kvällen - roligt.

 På tal om Wow, kolla denna; www.youtube.com/watch?v=XFmSffD3_JM - Så jävla bra! Hahaha!)


Ha en trevlig kväll allihopa :) !

Vanessa langar skrattet
, haha!

Är det lördag eller?

Haha, tänkte bara uppdatera lite här. Jag och Vanessa är sådär lagom schletna idag så att säga, så vi sitter här och geekar oss, lär vara en vacker syn alltså, och André i bakgrunden som har sjuk högt ljud på en jävla film han ser på, blandat med våran musik, kan det inte bli bättre? Hahaha! Underbar lördagssysselsättning!


Såhär ser det ut just nu.


såhär såg det ut igår


PUSS

Uppe med tuppen (...)

Godmorgon (eller "Gomööööraaahhh!" som vi säger i mina trakter)

I'm up!
Inte illa pinkat alltså, kom dock upp för ca en timma sen, men Vanessa ligger fortfarande och snarkar där inne i mitt rum, så jag tog med mig laptopen ut i köket, geek som jag är, och sitter nu här o käkar frukost i min ensamhet. Mor och far har styrt kosan mot Göteborg, där de tydligen skulle gå på Båtmässan. Jag skulle egentligen övningsköra dig (SHIT! inte långt kvar till uppkörning!!!). men orkade inte vara strandsatt på Svenskamässan under några timmar, så jag gav upp den tanken ganska snart. Och min kära lillebror, som inte är så liten längre, ligger även han och sover. Så det är jag och min lilla pudel här i köket :).

Så vad händer såhär dagen till ära då? Mja, jag vet faktiskt inte vad som händer idag. Vanessa blir nog kvar åtminstone, så vi ska väll hitta på något, men med tanke på gårdagens bravader så blir det nog inte så livat, haha. Utan det blir väll att lägga sig raklång i soffan o bänka sig framför teven eller något  i den stilen. DOCK, så hag jar en jävla massa att plugga på, som jag kanske skulle passa på att göra idag - på en LÖRDAG, känns inte så överdrivet upphetsande måste jag medge, men vad tusan. Kommer kännas bra efteråt!

Byebye äppelpaj

Milou är ungefär lika seg som mig, sådan matte sådan hund

Kvällen avklarad ..

Japp, då var man hemma, efter många om och men får jag väll ta och säga nästan, haha. Det var en trevlig kväll =), orkar inte säga mer än så, för nu är det "dags att tänka på refrängen" så att säga =). Så Godnatt på er allesammans, och jag hoppas att alla får ett litet besök av allas vår Herr John Blund så snart som möjligt, han har iaf lovat att hälsa på mig nu, så bums i säng!

Puss & Godnatt <3

(Blev inte så många bilder under kvällens gång, men här är några stycken iaf, bättre än inget! haha)




Utgååång

Japp, då var det dags att röra sig härifrån! =) Jag och Vanessa ska först hem till Ami och göra iordning oss (därav den snygga bilden på Vanessa, haha! vi är inte riktigt färdiga. Så hon har kommit halvvägs med mascaran, därav är den vit ;) sen ska vi vidare till Filip för att förfesta, sen blir det hotellet. Talk to you later baaaabes ! ;D
 
PUSS! (Vanessa hälsar)

Viktor & Rolf, Flowerbomb

Just det ja! Min kära fader kom hem igår (han jobbar i Kosovo för er som är intresserade och inte vet), och hade med sig en liten present till mig, ack så glad jag blev. Parfymerna här hemma börjar sakta men säkert försvinna, så det behövdes en ny, och denna luktar verkligen helt sjukt gott, love it.
Nu äntligen är Maten klar, nu är det bara den där Vanessa som ska komma hit också, snabb är hon inte må jag säga ;D haha.
 
Min nya, gorgeous parfym

Blogg ..?

Jahaja! Då var det min tur att skaffa blogg, trodde jag aldrig, men skenet kan bedra som man säger :) haha, mycket är visserligen lilla Hannas fel, som erbjöd sig att fixa min header, så då var det bara att köra - Tack gullplutt :) haha.
Så vad står på schemat idag? Det blir partaj för hela slanten. Det är nämligen studentfest på Hotellet, vårat enda, och största (inte så konstigt i och med att det är det enda - men ändå!) uteställe här i Alingsås, så det ska bli skitkul! Så nu är det bara lite förberedelser inför detta då såklart. Väntar på att min kära Vanessa ska anlända, och att maten ska bli klar ..
I'm out of here! ;D

Puss <3

RSS 2.0